Flacara Gloriei- Michael Pryor

Aubrey  are talente deosebite, nu este un super-geniu in matematica si nici vedeta echipei de sport…este doar talentat in magie. In urma unui talent esuat prin care incearca sa fie mort pentru cateva secunde, puterea lui descreste considerabil. Astfel este nevoit sa indure toate jignirile aduse la adresa sa din punct de vedere al  conditiei sale fizice. Totusi in peisaj apare un golem- o creatura supranaturala, mai puternica decat un om creat in intregime din lut. Golemul ataca printul, iar lucrurile iau o intosatura periculoasa. Cine este magicianul care ii doreste moartea printului?

Personal o idee ce mi s-a parut geniala este cea in care magicianul din spatele tuturor actelor de disparitii si crime, isi doreste sa foloseasca Magia Caii- a nemuririi- prin aducerea razboiului in Albion.

Nota:4/5….draguta

Reclame

2 gânduri despre &8222;Flacara Gloriei- Michael Pryor&8221;

  1. Serios. Asta suna foarte tare 🙂 Iar zic. Tocmai am vazut un episod in Supernatural cu un Golem :> Coperta aceea… asa e ea? Sau este foarte veche si s-a rupt in timp? M-a luat cu palpitatii cand am vazut numele autorului. Pryor-Prior-Tris Prior-Divergent-Neinfricare-FOUR ❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s