Recomandare de film #2- The best offer (2013)

MV5BMTQ4MzQ3NjA0N15BMl5BanBnXkFtZTgwODQyNjQ4MDE@._V1_SX640_SY720_Anul apariţiei: 2013

Genul filmului: Crima | Drama | Mister

Regizor: Giuseppe Tornatore

Distribuţie: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks

Notă IMBd: 7.9

Un licitator celebru ce devine obsedat de lumea artei şi a frumosului. Dar ce se întâmplă când nu ai simţiti niciodată parfumul unei femei pe hainele tale? Când nu ai pângărit niciun suflet cu iubirea ta şi nu i-ai oferit cuiva bucăţi din tine? Iar faimosul licitator găseşte una dintre piesele de artă de care îndrăgosteşte iremediabil: femeia.

Părerea mea:

Ce poate fi mai bun decât a degusta zilnic din plăcerile vieţii? De a trăi etern între artă şi între frumos, iar servitorii să-ţi pună la picioare cele mai rafinate băuturi? Să ai atâtea posibilităţi în faţă şi totuşi să nu ai o persoană cu care să-ţi continui existenţa? Să trăieşti cu atât de puţin sentimente când poţi să ai atât de multe?

Emotions are like works of art. They can be forged. They seem just like the original. Everything can be faked – joy, pain, hate, illness, recovery… even love.

aste

Ce mi-a transmis acest film?

Probabil au fost fluctuaţii de stări: de la o ciudă oribilă şi bizară până la compătimrea bolnăviociasă a omului ce-şi vede un seamăn nefericit. Pot să spun că Mrs. Oldman a fost un adevărat caracter, ce-i drept, uşor disecabil; pe când femeia, a fost întruchiparea sfântă a misterului, a ruşinii şi a deznădejdii. A fost zeiţa pentru care Oldman ar fi renunţat la cea mai de preţ comoară a sa. A fost personajul fragil ce putea fi salvat doar de mâinile unui artist, a fost demonul ce i-a furat sufletul lui Oldman.

aff

Acesta nu este un film de dragoste, este un film în care ni se prezintă doar faţete şi sentimente. Este un film ce combină artă şi încredere într-un dans ce ne va uimi şi va trezi toate zguduiturile butucănoase ale inimii.

 ”-What’s it like living with a woman?
– Like taking part in an auction sale. You never know if yours will be the best offer.”

Este un film despre artă şi cu artă, este un film despre sărăcimea ce se află în fiecare om bogat şi despre neajunsurile omenirii şi îndestularea cu artă, căci până la urmă ,,Fiecare fals are ceva autentic”.

Este un film ce merită văzut măcar o dată!

Trailer:

Yuki

Reclame

3 gânduri despre &8222;Recomandare de film #2- The best offer (2013)&8221;

  1. Filmul asta este fenomenal . L-am vazut acum mai bine de un an si am fost total fascinata ; este tulburator cum o femeie ii suceste mintile acestui barbat batran ,pentru bani si avere. Ai facut o recenzie reusita… bafta la scris in continuare!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s