De unde ne cumpărăm cărţi? Printre cărţi

De multe ori am auzit cum că toate cărţile ar fi scumpe, că nu-ţi poţi permite ca elev/student nicio carte, că lumea nu citeşte din cauza preţului ş.a.m.d.

Astăzi vă propun o alternativă pentru toţi cei care-şi doresc cărţi la preţuri mici, cărţi geniale ce merită să fie citite de oricine. Despre ce este vorba? Despre anticariatul online Printre cărţi, un anticariat de unde puteţi să vă cumpăraţi numeroase cărţi începând de la preţul de 3 lei!

capture-20150528-074100Despre ce cărţi şi serii este vorba?

Probabil auţi auzit de Colecţia Cotidianul, din care veţi găsi aproximativ 50 de cărţi la preţuri cuprinse între 3 şi 5 lei. Îmi este dragă colecţia, probabil datorită diversităţii de autori din colţurile lumii şi subiectelor unice pe care le tratează.

cotidianul

Vă plac autorii români? Ei bine, găsiţi numeroase cărţi în stare foarte bună: de la Anton Holban până la Octavian Paler şi Mircea Cărtărescu. De la Cărtărescu şi eu am primit un exemplar din volumul De ce iubim femeile?. O carte răsunătoare, care merită încercată de oricine care crede că autorii români sunt buni, sunt talentaţi şi merită să fie citiţi!

Cartea lui Mircea Cărtărescu poate fi comandată la preţul de 7 lei de aici.

ledaDacă nici cărţile de autori români sau Colecţia Cotidianul nu v-au convins şi vreţi altceva, atunci vă recomand cărţile de literatură universală.

Fan al cărţilor fantasy şi nu mai ştiţi ce să citiţi sau de unde să cumpăraţi cărţi ieftine? Atunci Printre cărţi are şi pentru voi o serie de romane îndrăgite de adolescenţi şi nu numai. Cartea Farmece de Aprilynne Pike la preţul de 15 lei, care se află într-o stare perfectă. De asemenea, cartea Oraşul oaselor de Cassandra Clare şi Dispozitive infernale, de aceeaşi autoare, la preţul de 15 lei. Poate vă interesează seria Vampirii Sudului, unde puteţi găsi câteva dintre volume la preţul de 5 lei!
Nu plânge sub clar de lună de Heather Davis, pe care o găsiţi la 8 lei! Şi A 16-a lună de Kami Garcia&Margaret Sthol la preţul de 15 lei. Multe alte cărţi fantasy găsiţi pe site.

Poate că sunteţi fani Paulo Coelho, de la care găsiţi cărţi precum Zahir, Vrăjitoarea din Portobello şi multe altele. Iar dacă citiţi cărţi despre cultura japoneză atunci vi-l recomand pe Yasunari Kawabata cu Valsul florilor , Vechiul oraş imperial şi Frumuseţe şi întristare.

Dacă citiţi cărţi clasice atunci vă recomand Fraţi Karamazov de Dostoievski, iar pentru împătimiţilor de horror le recomand Christine de Stephen King la preţul de doar 6 lei!

De asemenea, puteţi găsi cărţi de specialitate din diferite domenii, de la cărţi de medicină până la tratate de psihologie umană. Găsiţi o serie de dicţionare şi cursuri ce vă pot ajuta să învăţaţi o limbă nouă fără profesor.

Vă aştept pe anticariatul online Printre cărţi pentru multe alte oferte!

Yuki

Reclame

Un gând despre &8222;De unde ne cumpărăm cărţi? Printre cărţi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s