Leapşă cu întrebări de cinefil

  Astăzi revin cu leapşă pe care am primit-o de la Movie Zone, mulţam piratule cinefil, arrrrr!

1. Dacă ar fi să pornești într-o călătorie, ce personaj dintr-un film ai alege să te însoțească?

Aş alege cuplul din Only lovers left alive, aş putea merge cu oricare dintre ei într-o călătorie, sunt de-a dreptul încântători şi uneori chiar sadici. Genul de cuplu care se afundă în cunoaştere.

static1.squarespace.com

2. Alături de ce actor ți-ai dori să joci într-un film?

Băi, eu nu mă pricep la actorie, dar de dragul întrebării o să răspund: Jack Nicholson, care l-a jucat pe McMurhpy în One Flew Over the Cuckoo’s Nest. Nu ştiu de ce l-am ales, i-am văzut şi prestaţia în Shinning şi pot spune că e puţin nebun, dar joacă foarte convingător şi-şi intră extrem de bine în rol; probabil l-aş alege pentru umorul şi profesionalismul lui.

3. Care este filmul pe care vrei să uiți că l-ai văzut vreodată?

Kill Bill. Îmi vin în minte acum sunt doar scene cu doctori de la morgă ce fac sex cu cadavre.

kill

4. Ce film te-a impresionat cel mai mult în ceea ce priveşte efectele speciale?

Îmi e greu să aleg având în vedere că filmele horror la care mă uit uneori au nişte efcte de 2 bani, iar restul filmelor nu au nevoie de efecte speciale, dar cred că Lord of the rings e alegerea mea. Se vede că s-a lucrat mult la el, iar rezultatul a fost pe măsură.

5. În scenariul cărui film ai dori să faci mici modificări?

Aleg un serial, adică American Horror Story, cred că au nevoie de modificări serioase în unele momente. Oricum, sezonul ăsta e mult mai ok ca 4…

tries

6. Care-i coloana sonoră preferată?

Nu sunt foarte îndrăgostită de muzica din filme având în vedere că n-am auzit până acum metal în vreunul, dar cred că o să aleg coloana sonoră de la The best offer (vă las o singură melodie, ceva mai clasic)

7. Care este numele care te face să vrei neapărat să vezi un film, fără ca măcar să știi despre ce e vorba? (actor, regizor, scenarist etc.)

Nu am aşa ceva, văd ce mă atrage după sinopsis, nu contează cine joacă în el sau de cine e regizat.

albus

8. Ce-ai prefera? O apariție de 2-3 minute în filmul preferat sau șansa de a lucra cot la cot cu regizorul pe parcursul întregului film, dar fără să-ți apară numele undeva?

Nu aş putea să mă dedic muncii în crearea unui film, pentru mine ar înseamna prea multă energie pe care nu o am, am deja proprile proiecte la care lucrez şi-mi mănâncă timpul. Aş face-o poate din plăcere la un moment dat, dar în primă instanţă aş alege apariţia mea de 2-3 minute.

9. Alege două filme pe care ai vrea să le combini în unul singur.

Tomboy şi Girl, interrupted. Mi-au plăcut super mult, aş fi curioasă să văd ce ar ieşi dacă le-ar combina.

10. Marvel sau DC?

Nu o să aleg, ambele îmi plac în proporţii egale. Nu prea mă prind filmele cu supereroi, dar benzile desenate mă captivează mereu.

as

Şi cam ăstea au fost. O nominalizez mai departe pe Diana (ca de obicei) şi este liber să ia mai departe leapşa cine vrea.

Zi faină!

Yuki.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Leapşă cu întrebări de cinefil&8221;

  1. placerea e de partea mea, vad ca iti place atmosfera romantica mai aparte, chiar asta seara l-am zarit pe Hiddleston in Crimson Peak si are aceiasi alura cu filmul de care mentionezi tu 😀 Jack Nicholson il recomand si in The Departed pentru rolul secundar, foarte gangster si specific lui; sincer nu m-am apucat de american horror story chiar daca am auzit multe despre el. Merci de preluare! AHOYuki -sa fie personalizat salutul

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s