Comics #1: Deadpool omoară Universul Marvel!

mu

Universul Marvel este pe cale să se destrame, iar toți eroii lumii să cadă în mâinile lui Deadpool. Ce s-a întâmplat?Ei bine, Deadpool este de fapt malefic, luptându-se cu vocile din capul său, fiind gata că doboare fiecare super erou ce a existat vreodată. Cu o putere inimaginabilă acesta vrea să distrugă super-eroii pe care el îi consideră manipulați de către societate și ghiciți ce?… este pe cale să reușească.

Un comicbook horror care reușește să amuze pe alocuri, în care universul Marvel este în pericol, iar un personaj misterios este singurul care-l poate opri pe Deadpool! Cine este acesta? Vă las să aflați în numărul care va apărea pe 15 noiembrie în Cărturești, inmedio, Librarium și pe Lex Shop unde îl puteți precomanda deja la prețul de 29,99.

 Mie mi-a plăcut foarte mult, umorul negru este cel genial, iar în aceste benzi desenate este presărat din plin pe toată suprafața cărții.  Povestea este foarte originală (adică cine s-ar fi gândit că Deadpool este cu adevărat malefic? Eu cu siguranță nu!), iar grafica este excepțională (nu ne puteam aștepta la mai puțin).

Dacă sunteți interesați atunci nu uitați să comandați de AICI și să dați și un like la paginii de facebook Lex Comics.

Yuki

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s