6 filme într-o toamnă!

Titlul complet ar fi ‘6 filme într-o toamnă și 2 scurt-metraje’! Ultima postare de acest fel a fost ‘7 filme într-o vară!‘, acolo vă spuneam filmele văzute pe durata unui întreg anotimp și o părere scurtă despre fiecare în parte. Toamna aceasta am văzut:

1.Play it again, Sam (1972)

LOGO-01.jpgUna dintre cele mai bune comedii văzut de mine. ‘Play it again, Sam’ îl prezintă pe Allan în postura de a-și căuta o nouă iubita după ce soția îl părăsește. Filmul aduce multe referințe  (‘Casablanca’), iar umorul este unul foarte fin și bine stilizat.

Notă: 5/5

2. Zootopia (2016)

zoootpia-box-office-record

L-am văzut de 2 ori, parcă a doua oară a prins mai bine, chiar dacă urăsc să revăd un film la intervale foarte scurte. Animațiile în sine sunt drăguțe, ‘Zootopia’ a avut câteva clișee specifice blockbusterelor. E un film drăguț, te face să te simți bine pe durata lui, a fost foarte plăcut să-l văd alături de mai mulți oameni.

Notă: 2.5/5

3.Band of outsiders (1964)

Band-of-Outsiders-Madison.jpg

După ce am văzut ‘The dreamers’ (reinterpretarea scenei din Luvru) am vrut să văd de unde a pornit toată ideea. Mi-a plăcut filmul, mi-a plăcut chiar mult. Iar scena mea preferată a fost clar acel ‘moment de tăcere’ din cafenea.

Notă: 4/5

4. All the boys are called Patrick (1959): scurt-metraj

all-the-boys-are-called-patrick.jpg

După ce am terminat ‘Band of outsiders’ am continuat să-l urmăresc pe Jean-Luc Godard. Scurt-metrajul are la bază povestea a două tipe ce se îndrăgostesc de același Patrick. A fost amuzant de urmărit și m-a relaxat complet.

Notă: 3/5

5.In the darkness of time (2002): scurt-metraj

revue1356637847.png

Poate că una dintre cele mai dubioase și interesante chestii văzute în ultimul timp. Un scurt-metraj cu multe întrebări și cu tot atât de multe răspunsuri. (Regizorul e tot Godard).  Dintre toate, ăsta e cel pe care îl recomand cel mai tare!

Notă: 5/5

6.The thing (1982)

The_buried_UFO_(The_Thing_-1982).png

Nu mai văzusem de mult timp un horror, pot spune că a fost bunicel,iar efectele speciale mi-au plăcut (adică tot felul de scârboșenii). După cum spune și titlul avem parte de o ‘chestie’ ce ajunge să dezbine un grup de oameni în Antarctica.

Notă: 3/5

7.Doctor Strange (2016)

doctor-strange-movie-composer-cumberbatch.jpg

‘Doctor strange’ a fost clar un ‘altceva’. Filmul vorbește despre un chirurg ce-și pierde abilitatea de a opera și descoperă o lume complet nouă. Mi-a plăcut, nu sunt foarte încântată de super-eroi, dar ăsta chiar m-a prins.

Am fost la film cu Duca de la Reader’s Republic când a făcut un drum până în Brașov, a făcut și un articol despre călătoria ei la Brașov: aici.

Salutări, Ducaaaa! ^.^

Notă: 4/5

8. Captain Fantastic (2016)

captainfantastic1280jpg-485641_1280w.jpg

În cadrul unui eveniment la Asociația unde sunt voluntar am avut șansa să văd ‘Captain Fantastic’. Mi-a plăcut mai mult decât m-ași fi putut aștepta. Filmul urmărește o familie ‘altfel’, familie care ajunge să treacă printr-o serie de peripeții într-un mediu complet nou!

Am scris despre film și eveniment: aici!

Notă: 4/5

BONUS: 

O animație scurtă care mi-a plăcut foarte mult:

The face shop

BONUS #2:

Am terminat serialul ‘Dexter’, cred că mi-a luat vreo 5 luni să ajung la final. Din moment ce am urmărit 8 sezoane cred că se poate înțelege că mi-a plăcut destul de mult. 

Trailer: 

Yuki

Voi ce ați urmărit în perioada asta?

Reclame

5 gânduri despre &8222;6 filme într-o toamnă!&8221;

  1. acum sunt la un serial siropos, echivalentul chik-lirt-urilor, dar sincer, cam simteam nevoia de destindere! inca sunt in cautarea unor horror-uri faine! ce am mai vazut in ultima vreme? 9 lives. filmul cu tipu reincarnat in pisica. misto! si funny!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s