Bitis caudalis #2

Prima parte: aici.

Se făcea că eram în țara șerpilor de pe continentul șerpilor. Era o lume a șerpilor, unde toți se unduiau hipnotizați după flash flash flash. Unduirea lor mânca bucăți din mine. Erau cu toții în bucăți albastre, verzi, roșii. Dar toți se făceau albi la flash flash flash. Toți ajungeau să miroasă a incendiu după bere. Și se descompuneau atât de frumos în flash flash flash. Și erau dulci ca siropul de tuse. 

I-am mințit că-mi plăceau trenurile. Preferam focul și șerpii. Șerpii cum ardeau și mușcau din flash-uri. Arde-i. Aruncă cu benzină și dă foc. Și stai printre ei în timp ce te mușcă cu sânge.Să ardă cu tine, să te crucifice în mușcături, să-ți ia toată amorțeala. Să te prindă de buza inferioară într-o încleștare de-a regelui bitis caudalis. Și să-ți ia totul în flash flash flash. O singură contracție înainte de semi-șarpe. Culminând cu lipotimie.

Yuki

Reclame

2 gânduri despre &8222;Bitis caudalis #2&8221;

  1. Nu, deci serioc. Inainte sa citesc aici am mers si am citit prima parte care m-a impresionat dar asta. WTF. Copilule, tu chiar ai 18 ani? La 18 ani preocuparile mele erau altele, inutile si absolut total lipsite de sens dar tu in schimb la 18 ani ma impresionezi pe mine. Sa nu te opresti din scris, din citit si din arta. Indifierent ce alegi sa faci in viata asigura-te ca daca nu o sa fii apreciata suficient prin acel lucru aici o sa ai mereu cel putin un admirator.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s